Статии

Пощенската кутия на духовните водачи

Някога искал ли си да имаш директна връзка с твоите духовни водачи?

А чудиш ли се дали това, което им споделяш достига до ушите им?

Съмнявал ли се някога в помощта им?

Чувствал ли си се сякаш са те оставили сам самичък с твоите тревоги и предизвикателства?

Първо искам да те уверя, че ти никога не си сам! Работата на духовните водачи не е да ти казват каква да е всяка твоя стъпка, все пак имаш свободна воля, а да те подкрепят и лекичко да те подбутват, по пътя на твоето развитие, така че ти да се прeвърнеш в свой ВОДАЧ!

И когато сме на кръстопът те винаги са до нас! Винаги!

Щом ги помолим за идеи можем да чуем гласа им в нашите сънища, в случайно дочут разговор, в изписани на нечия стена думи, в номерата на колите… в тези леки нашепвания – “смени маршрута си сега”……

Да, Вселената разговаря с нас по много начини.

Тази техника ще ти помогне в ситуации, в които вече не знаeш как да постъпиш. В които си пробвал различни неща, но вече си изчерпал всички идеи за това как да се справиш. Това вече ти отнема много енергиен ресурс и нямаш друга перспектива, а започваш да се въртиш в омагьосан кръг.

Имай предвид, че не всичко, което искаш е съвместимо с твоята съдба или т.нар. тема на изследване.

Но знай, че всичко от което се нуждаеш ще бъде привлечено в живота ти в точния за това момент.

Затова, ако изпълниш всички стъпки и желанието ти все пак не се прояви в твоята реалност, причината може да е някоя от тези:

  1. Не е съвместимо с житейската ти тема!
  2. Сега не е моментът!
  3. Има нещо по-добро за теб, което предстои!

Аз ползвам от години тази техника и сега реших да я споделя с теб!

Да пристъпим към практика. За целта ще ти е нужен стъклен буркан, пластмасова или дървена кутия.

Няма никакво значение. Избери каквото решиш и към каквото си привлечен! Важното е да може да се затваря!

Надпиши или нарисувай тази кутия (буркан) така, че да ти е ясно, че там ще поставяш своите писма към висшите сили. Може да напишеш с маркер или на хартия, която да залепиш отгоре: „Пощенската кутия на духовните ми водачи“.

Използвай въображението си и направи кутията колкото се може по-вълшебна. Влез в ролята на вълшебник. Създай това специално пространство, в което да имаш директна връзка с духовния свят. Изпълни го с енергията си и с любовта си към тези същества!

Когато направиш това, започни да пишеш и споделяш своите предизвикателства под формата на кратки писма или бележки.

Имай предвид, че тази кутия не е предназначена да прави нещата вместо теб. Напомням ти да я използваш само когато имаш наистина сериозни предизвикателства, с които многократно си се опитвал да се справиш, но не си успял. Не отнемай от силата си, а използвай тази техника само в краен случай!

Например: Ако имаш имот, който искаш да продадеш и си предприел всички необходими физически действия- да го рекламираш в сайт, да намериш брокер, да пускаш редовно обяви, да си ок да се пазариш за цената… и въпреки това все още нямаш купувач, в този случай може да направиш следното:

Напиши на лист съобщение до духовния ти водач. Може да изпозлваш някое име, с което да се обръщаш към него/нея. Няма никакво значение, те не се сърдят. 😉

Затвори очи и си представи как ли би изглеждал или би се казвал духовния ти водач. Първото, което ти дойде наум го запиши и го използвай в комуникацията ви. Те нямат имена, но знаят, че за наше удобство се нуждаем от име, с което да се обръщаме към тях.

И така, да речем че се казва Сам. Бележката би изглеждала така:

„Скъпи, Сам. Както знаеш от известно време се въртя в омагьосан кръг по отношение на този имот (опиши подробно имота). Моля, за съдействие, вдъхновение и разрешение на ситуацията, от Висшите сили, което да е в най-висш интерес на всички участници в ситуацията. Доверявам ти се напълно и прехвърлям този ангажимент на теб. Аз повече няма да го мисля и да предприемам други действия докато не получа конкретен и ясен знак от теб! Благодаря ти! Нека се случи това, което е най-доброто за мен!“

Сгъни листа и го пусни в кутията (буркана)!

ЗНАЙ и вярвай, че това писмо е доставено, прочетено и се работи по въпроса ти.

Повече недей да го мислиш и да нервничиш! Това вече е грижа на Висшите сили. Направи така както си казал, че ще направиш – няма да го мислиш и да правиш нищо по въпроса докато не получиш знак. След това започни да наблюдаваш реалността си за знаци или за някакво раздвижване по въпроса. Бъди готов да приемеш идеята, че може да не ТРЯБВА да продадеш този имот (сега или изобщо). Ти не знаеш кое е най-добро за теб!

Висшия ти аз знае най-добре. Той вижда от по-висока перспектива какво може и не може да се случи в твоя живот. Висшия ти Аз създава всички случки в твоя живот в твоя полза. И ако продаването на имота не е в твоя полза, точно така ще се случи – ти няма да намериш купувач!

Довери му се напълно и знай, че това което е за теб, винаги идва в точния момент!

Това е!

Вълшебна кореспонденция ти желая!

Ще се радвам да споделиш своите резултати в коментар под статията!

Споделих това с любов към теб,

Аделина

Вземи СЕГА с отстъпка, онлайн аудио курса, който създадох специално за теб, за да можеш да постигнеш финансово изобилие!

Присъедини се към духовното семейство с осъзнати творци!

Виж още за силата на въображението във видеото!

3 thoughts on “Пощенската кутия на духовните водачи

  1. Христинка каза:

    Ади,четях и се почувствах така хубаво,сякаш мама слезе от небето и ме прегърна.Мислех,че такава кутия се прави само въображаемо,но сега ще опитам и с този начин.Да,има два големи въпроса,които ме вълнуват от доста време,но приемам възможността да не е му дошло времето за едната.Благодаря ти!

    1. Adelina Dimitrova каза:

      Въображението е толкова реално, колкото е и реалността! 😊 Недей да правиш разлика между двете! Радвам се, че си се почувствала добре! Благодаря, че го сподели! Виж повече за силата на въображението тук: https://youtu.be/CjQm4OTbpf4

Comments are closed.