Първата книга на
Аделина Димитрова

Открийте тайната на щастливия живот с „Твоите убеждения създават твоята реалност“!

Новата книга от Аделина Димитрова ще ви разкрие как да:

Се освободите от ограниченията на ума си.

Постигнете мечтите си.
Създадете живота, който желаете.

Всички засегнати теми в книгата може да видите в съдържанието, както и откъси от темите.

Какво казват хората за книгата ми

Mishel Foster
Mishel Foster
Прочетете повече
Има ли живот след Аделина? Има ама различен! За краткото време, което имахме заедно тя ми остави задачи и работа като за цял живот. Нямам предвид бизнес дела, а за личния пример с който ми показа какво значи безусловна любов! Какво значат думите "ти си важен, ти си нужен, ти си обичан!" Какво значи да приемеш всеки такъв какъвто е, с благост и любов. Да, имам още много работа в пътя си. Благодарна съм на себе си, че не си измислих нито една маловажна причина да пропусна това време. Че не се саботирах чрез собствените си негативни убеждения. Че не се оправдах пред себе си. Благодарна съм че си причиних явлението - Аделина. Когато започвах всичко нямах представа защо го правя. Умът ми се съпротивляваше, но той никога не е бил водещ в моя живот. Въпреки многобройното ми мрънкане, аз продължих по пътя на сърцето си. И сега то е докоснато по уникален начин и променено завинаги.
Сега умът е още по тих, защото гласът на сърцето пее песента на живота си!
Обичам те!
Валентина Алексиева
Прочетете повече
Здравей Ади,
Пиша ти първо за да ти кажа, че книгата ти е уникалнаааа. Не мога да спра да я чета. Но тя не е за бързо четене, а трябва да се изживее и почувства всяка думичка. Благодаря за прекрасната среща и невероятните емоции.
Мая Иванова
Прочетете повече
Книгата както казах е едно чудо! Настолна книга е това!
Мария Лазарова
Прочетете повече
Скъпа Ади! Благодаря ти за този скъп подарък, който направи за всички нас!🥰. Това е чиста форма на изобилие! Благодаря, че съм в тази реалност!🥰 Благодаря, че съм в тази общност! Благодаря, че творим заедно!❤️❤️❤️❤️❤️ Сигурна съм, не, убедена съм,че това е само началото!

Продължавай, направи ГО!

Гуш! ❤️🥰❤️ И аз идвам! Следвам те! С Този влак ! В тази посока! Напред! ❤️
Теодора Христова
Прочетете повече
Благодаря за чудесната книга! Възможността да имаш "под ръка" тези мъдри съвети, да твориш осъзнато с помощта на Ади, всеки ден да вървиш спокойно и уверено, с малки крачки, нагоре в енергиен и вибрационен план - това е прекрасно! Благодаря, Ади! ❤️
Храна и Баланс с Валентина
Прочетете повече
Уникална книга! Това даже не е книга, а учебник по себелюбие и ПРОМЯНА в най-добрата насока 100%
Liliya HR
Прочетете повече
Невероятна книга! Горещо препоръчвам!
Radka Toneva
Прочетете повече
Горещо препоръчвам книгата! Респект, Ади!
Голям фен
Прочетете повече
Искам също лично да споделя, че Ади има невероятно излъчване и харизма на живо. Несравнима е срещата очи в очи с нея. Енергията, която излъчва още ме владее. Сякаш говорих с извънземна кристална сфера, излъчваща любов, светлина и спокойствие. Очакванията.. Да си призная, че очаквах да е притеснена, напрегната и изморена от толкова събития и еуфория. А тя е проводник на висока вибрация!
Обичам те, Аделина!
Благодаря ти!
Dafi Dimova
Прочетете повече
Обичам ви и двете ❤️ И съм безкрайно щастлива, че въпреки опитите на ума да ме разсейва постоянно, успях да бъда на правилното място, в точния момент, с прекрасни хора. Благодаря за всички тези усещания 😘🙏

Откъс от книгата

Откъс от книгата

“Твоите убеждения създават твоята реалност”

adelinadimitrova.com

Shop
Моят профил