Всички услуги, доставени от Аделина Димитрова, както и информацията на този уебсайт  имат за цел да ви помогнат да идентифицирате областите в живота си и в мисленето си, които може би стоят на пътя ви.

Купувайки услуги от Аделина Димитрова, вие потвърждавате, че сте прочели и се съгласили с всяко изявление и че искате да продължите:

• Разбирам, че услугите, които ще получавам от Аделина Димитрова, не се предлагат като заместител на професионални грижи за психично здраве или медицински грижи и не са предназначени за диагностициране, лечение или лечение на психично здраве или медицински състояния. Разбирам също, че Аделина Димитрова не действа като съветник по психично здраве или медицински специалист.

• Разбирам и съм съгласен, че съм изцяло отговорен за доброто си състояние по време на треньорските си сесии и впоследствие, включително и моя избор и решения.

• Разбрах, че коучингът не е заместител на консултиране, психотерапия, психоанализа, грижа за психичното здраве или злоупотреба с наркотици и няма да го използвам вместо каквато и да е форма на терапия.

• Разбрах, че всички коментари и идеи, предлагани от самата Аделина Димитрова са единствено с цел да ми помогнат в постигането на поставените ми цели. Имам възможността да дам информираното си съгласие и с настоящото давам такова съгласие на Аделина Димитрова, за да ми помогне в постигането на такива цели и цели.

• Разбирам, че доколкото нашата съвместна работа включва кариера или бизнес, Аделина Димитрова не обещава конкретни резултати. Разбирам, че резултатите зависят единствено и само от мен!

• Разбирам, че Аделина Димитрова ще защити моята информация като поверителна, освен ако не заявя друго в писмена форма. Ако докладвам за злоупотреба с деца, възрастни хора или пренебрегване или заплашвам да навредя на себе си или на някой друг, разбирам, че ще бъдат предприети необходимите действия и моето споразумение за поверителност ще бъде ограничено в това качество. Освен това, ако на Аделина Димитрова е разпоредено от съда да предостави информация или да даде показания, те ще го направи дотолкова, доколкото законът изисква.

• Разбирам, че използването на технология не винаги е сигурно и приемам рисковете от поверителност при използването на имейл, текст, телефон, Skype и други технологии.