Учението на Башар

Формулата на Башар

Това е една формула, която може да ти помогне да имаш по-щастлив и по-пълноценен живот, изпълнен с много радост, вдъхновение и щастие. Ще се постарая да обясня тази формула подробно, от няколко различни гледни точки, за да можеш и ти като мен да я разбереш и приложиш успешно в живота си.

Накратко, формулата на Башар гласи…

Във всеки момент,

  1. действай, воден от своето вдъхновение,
  2. по най-добрия начин, на който си способен,
  3. без да настояваш за определен резултат,
  4. като през цялото време оставаш в позитивно състояние, без значение какво се случва
  5. и редовно изследваш негативните си убеждения и ги трансформираш в позитивни.

Следвайки тази формула, ти ще бъдеш вдъхновен да предприемеш поредица от действия, които ще те отведат на правилното място, ще те срещнат с правилните хора и ще отключат нови възможности пред теб за които дори не можеш да се сетиш.

Запиши се във втори сезон на моето уникално онлайн обучение "Формулата на Башар за по-щастлив и пълноценен живот"

С голямо удоволствие ти представям втори сезон  на моето уникално онлайн обучение, посветено на Формулата на Башар за постигане на щастлив и пълноценен живот. През следващата година, аз те каня да се присъединиш към едно изключително пътешествие на личностно развитие, където всяка седмица ще ти предложа специално разработено упражнение, насочено към осъзнаване и преобразяване на твоя фокус и реалност.

Започни да живееш живота, който винаги си искал, като използваш моята прецизно формулирана методика, която е разделена на петте стъпки от Формулата. Освен тези упражнения, аз лично ще водя среща на живо в Zoom в края на всеки месец, където ще можеш да ми зададеш своите въпрос, ще имаш възможността да споделиш своя опит и да се вдъхновиш от постиженията на други, които, както ти, са избрали да променят живота си към по-добро.

Позволи ми сега да насоча вниманието ти към отзивите от участниците в първия сезон. 

Техните истории на промяна и растеж са най-доброто доказателство за ефективността на обучението и за силата, която притежаваш да промениш собствената си реалност.

Отзиви от Сезон първи на Обучението

Адриана Николова
Адриана Николова
Прочетете повече
Благодаря ти от сърце Ади, че беше моят специален гид в това уникално пътешествие! 🙏❤️
Благодаря, че в групата намерих моето вибрационно семейство! Благодаря, че с всичко приложено дотук ставам все по- добра своя версия. Отворих сърцето си. Позволих си да проявя уязвимост. Да съм автентична. Преди това обучение не знаех колко много е важно да опознаваш, приемаш и обичаш себе си такъв какъвто си. Научих и продължавам да научавам неподозирани неща за душата си. Благодаря за всички предизвикателства и упражнения, Ади! Правейки ги получавах все повече от светлината в тази физическа реалност. Благодаря и за подритванията с любов- те са още по- ценни! Преминавах през пикове и спадове. А прилагайки формулата на Башар и освобождавайки се от негативните убеждения, животът ми става все по- светъл и изпълнен с лекота. Приемайки предизвикателствата с благодарност, очаквам следващия урок, след който отново ще съм израснала. Обичам ви! Благодаря, че ви има в моята реалност и сте мои огледала. Безценни такива каквито сте.
Николета Дамянова
Николета Дамянова
Прочетете повече
За мен обучението е като едно вълшебно сандъче, от което си вадя магически инструменти за всяка ситуация в живота ми. Разговорите по време на лайфовете оприличавам на разговорите, които съм водила като дете с приятелчетата ми. Всички са толкова чисти, искрени и истински! Много истински! Благодарна съм толкова много. Вече мога и да изрязявам себе си. Да следвам вдъхновението си. Да оставам в позитивно състояние. Да откривам и променям негативните си убеждения. Да бъда себе си! Щастлива съм. Намерих приятели тук. Те станаха част от моето семейство. Безценно е. Преборих страховете си. Разбрах как работи реалността. Осъзнах силата на умовете ни. Отворих сърцето си. Заживях в изобилие! Благодаря от цялото си сърце за всичко това, че се случва в живота ми. Това е безценен дар! Винаги ще бъда благодарна на Ади и всеки един участник в обучението. Обичам ви ❤️
🥰🥰🥰
Антоанета Стаменова
Антоанета Стаменова
Прочетете повече
Сега на края на обучението съм друг човек по добрата моя версия и съм ти много благодарна за цялата тази година през която беше постоянно със нас и ни помагаше да открием негативни убеждения да прилагаме формулата на Башар и да осъзнаваме резултатите от нея!

Благодара на всички в тази група! Виждам съвсем различни хора от началото на курса прекрасни трансформации! Благодаря ти Ади даде всичко от себе си за да може да се радваш на нашите резултати! Иииии продължавамееее ❤️😘🥰💕
Мирослава Иванова
Мирослава Иванова
Прочетете повече
Изключително благодарна съм, че си позволих да съм част от това обучение, което за мен беше цяло пътешествие насочено вътре към мен самата. Ползвам думата ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, защото няма по-голяма ценност от това да се научиш на отношение и Любов към себе си.
Благодаря ти, Ади за вложената Любов и Страст, с която подхождаш към всяко същество. За труда и енергията, която ни предаваш. За гледната точка и търпението. Щастливка съм аз с толкова много светли хора, които ми се отразяват в “огледалото”.
И пак бих минала курса!🤩
Със сигурност ще си събера още безценни “диамантчета”.😇
Благодаря от цялото си сърце и душа, Ади!🙏😇❤️
Ти си прекрасна! Радвам се, че си част от моята реалност!❤️
Irena Petrova
Irena Petrova
Прочетете повече
Ех, Ади хубавите неща , бързо се изнизват ! Всеки ден, неосъзнато се променяме, но колко по- прекрасно е тази наша промяна и нова версия, да бъде през осъзнаване и самонаблюдение !Благодаря Ади, за твоето пространство, в което “ шлифоваш диаманти”!
В тази една година, изградих по- добра връзка със себе си и с доверие следвам вдъхновенията си, защото те са пътя на най- малкото съпротивление !
Благодаря на общността ни, за подкрепата и споделените мигове!
Надявам се на продължение !
Kalin Kolev
Kalin Kolev
Прочетете повече
Kога измина една година? Още помня как правих встъпителното видео, в гората. На мен това обучение ми даде наистина много неща! И ми взе доста килограми, за което съм изключително благодарен! Благодаря, Ади! Благодаря и на всички в групата! Обичам Ви!!!
Renkata Subeva
Renkata Subeva
Прочетете повече
За мен обучението "Формулата на Башар" е една промяна и безкраен подарък за цял живот! Още в началото усещах, че по някакъв начин прилагам тази формула без дори да я знам. За мен беше любопитно какъв синхрон ще се получи, докосвайки се до това обучение. Промяна наистина настъпи и с всеки изминал ден живота ми променя към по-добро,
по-вдъхновяващ, по-щастлив, по-осъзнат. Тук в обучението се докоснах до вдъхновяващи истории на всеки участник. Намерих приятели, с които мога да споделя всичко и да получа любов, подкрепа и разбиране, винаги ще се отзоват насреща.
Сърдечно благодаря на Ади, за нейното вдъхновение да направи това прекрасно обучение, което наистина ме трансформира изцяло! Ади е толкова добра душичка и с много любов, съумява да подходи по най-добрия начин да ми помогне, да преоткрия себе си и да живея пълноценно тук и сега!
Благодаря и на всички приятели в групата от обучението, с които вървим ръка за ръка, заедно споделяме и се променяме към по-осъзнато! Препоръчвам на всеки да се докосне до Формулата на Башар, по-задълбочено и да открие и опознае себе си, прилагайки я всеки ден! С много любов и благодарност, Ренката
😊🥰❤️🙏
Таня Костадинова
Таня Костадинова
Прочетете повече
Даде ми всичко от което имах нужда. Благодаря на Ади и на всички от групата.
Поклон❤️

Ако си готов/а да направиш следващата стъпка към живот, изпълнен с повече радост и удовлетворение, те каня да се включиш в списъка с чакащи. Местата са ограничени, защото аз се стремя да предложа възможно най-персонализирано внимание на всеки участник. 

 

Не пропускай своя шанс да трансформираш живота си. Посети линка по-долу и заяви своето желание да се присъединиш към предстоящото обучение. Очаквам те с нетърпение да започнем това вълшебно пътешествие заедно. Не се бави, възползвай се от възможността да промениш живота си вече днес!

Запиши се в списъка с чакащи

СПИСЪК С ЧАКАЩИ за Обучението за Формулата на Башар

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име и Фамилия
2. Колко би платил/а на месец за обучение с продължителност 12 месеца, с включена една онлайн среща на месец с мен?
Shopping cart
Shop
My account