Формулата на Башар за по-щастлив и пълноценен живот

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This is currently closed

Това е една формула, която може да ти помогне да имаш по-щастлив и по-пълноценен живот, изпълнен с много радост, вдъхновение и щастие. 

Ще се постарая да обясня тази формула подробно, от няколко различни гледни точки, за да можеш и ти като мен да я разбереш и приложиш успешно в живота си.

Накратко, формулата на Башар гласи…

Във всеки момент,

1. действай, воден от своето вдъхновение,

2. по най-добрия начин, на който си способен,

3. без да настояваш за определен резултат,

4. като през цялото време оставаш в позитивно състояние, без значение какво се случва

5. и редовно изследваш негативните си убеждения и ги трансформираш в позитивни.

Следвайки тази формула, ти ще бъдеш вдъхновен да предприемеш поредица от действия, които ще те отведат на правилното място, ще те срещнат с правилните хора и ще отключат нови възможности пред теб за които дори не можеш да се сетиш.

И така Първата стъпка от Формулата е…

“Във всеки момент действай, воден от своето вдъхновение.”

На първо място трябва да разбереш, че чувството на вдъхновение  или въoдушевление е физическото проявление в тялото ти, на вибрационната чeстота на истинската ти същност, на твоя ВИСШ АЗ.

Твоят ВИСШ АЗ комуникира с теб чрез позитивни чувства като: любов, страст и радост.

Когато изпитваш едно от тези усещания, знай, че това е съобщение, идващо от ВИСШИЯ ТИ АЗ, който ти казва, че ти си на правилния път. Също така, когато говорим за това да предприемаш действия воден от своето най-голямо вдъхновение, разбери, че не е нужно най-голямото ти въoдушевление да е под формата на голям проект или кариера.

Когато става въпрос за това да действаш воден от твоето вдъхновение, на твоето най-голямо вълнение и страст, се имат предвид много прости, ежедневни действия.

Тези малки избори, които имаш възможност да направиш  и спрямо които можеш да предприемеш физически действия. Нещо толкова елементарно като да почетеш интересна книга, да отидеш на обяд с приятел, да се чуеш по телефона с някого, да си вземеш следобедна дрямка, да отидеш на разходка в парка и т.н.

Да, да си полегнеш за малко също може да бъде форма на вдъхновение! 🙂

Избери това нещо, което ти се струва дори малко по-привлекателно от всяка друга възможност в този момент. Това че нещо то се струва по-привлекателно е знак от Висшият ти Аз да предприемеш това действие първо.

Една поредица от въодушевления, организирани чрез синхроничности е начинът, по който тази твоя Висша част ти показва редът, по който трябва да действаш прямо всички налични възможности. И това нещо, което те вдъхновява най-много и спрямо което имаш най-голяма възможност да предприемеш физическо действие, е първото, което трябва да направиш.

Когато действаш по този начин, това ще доведе до по-големи и по-големи … и по-големи видове въодушевления, идващи при теб в различни форми.

И колкото повече го правиш, толкова повече това, което те вдъхновява ще става все по-очевидно и по-ясно за теб.

Предполагам, че ти си на този курс сега, защото това е нещо интересно и вълнуващо за теб, нали така?

Искаш да научиш повече за това как да подобриш живота си. И когато този урок свърши, ти ще имаш различни възможности за други неща, които можеш да предприемеш.

Като да речем може да си вдъхновен да изгледаш още едно видео, или пък да отидеш на фитнес, или пък да пратиш съобщение на стар приятел с който не сте се чували отдавна, да се запознаеш с новите съседи, да си запишеш час за фризьор, да излезеш с кучето на разходка…или нещо друго от списъка ти със задачи за деня…

Това, което трябва да направиш, за да активираш формулата, е да разгледаш всички тези възможности и да избереш да действаш спрямо тази, която е по-вълнуваща от всяка друга, налична в този момент. Дори да е съвсеееем малко по-вълнуваща.

Това е твоят знак, че трябва да предприемеш действие спрямо това нещо първо.

Защото въодушевлението е пътят, по който Висшият ти аз организира и подрежда случките в твоя живот с помощта на синхроничности.

Синхроничностите са привидно случайни случки в твоя живот. Като например това да срещнеш ‘случайно’ даден човек, който да ти даде важна информация, която да отвори нови възможности пред теб, за които преди не си и подозирал.

Но в живота ни няма случайни неща. Всичко, което ти се случва е една добре организирана хореография. Една оркестрация, организирана от твоя Висш аз, с цел да обогати живота ти.

Именно твоето вдъхновение е това, което ще ти покаже точно в какъв ред е нужно да правиш нещата и кога е нужно те да бъдат направени.

Разбери, че ако нещо не бъде направено в този ден, значи не е било необходимо да го направиш тогава. Вдъхновението ти показва какво е следващото нещо, което трябва да направиш.

Затова следвай интуицията си и не се колебай да направиш решителна крачка напред когато почувстваш дори най-малко вдъхновение!

Запомни, че точно това чувството на вдъхновение е начинът, по който висшият ти аз комуникира с теб. Много често хората се питат:

“Как мога да получа знак от висшият си Аз? Как мога да се науча да общувам с него?

Как да се науча да разпознавам информацията, която ми изпраща?

Аз все не успявам, сигурно много трудно.”

Всъщност е много лесно. Както казах всеки път, когато изпиташ чувство на вълнение, страст или вдъхновение, това е именно комуникация от Висшият си Аз.

И понеже Висшият ти Аз живее на по-висока вибрационна честота, начинът по който взаимодейства с теб не е с думи, а с позитивни чувства. Висшия ти Аз не е отделен от теб.

Той е тази твоя по-висша част, която вижда всичко като от върха на планината.

Висшия ти Аз съществува в едно по-високо измерение, където няма концепция за време.

От тази перспектива той има възможност да наблюдава всички времеви линии и да организира най-благоприятните ситуации за теб, както и да те насочва към най-оптималния за теб път в тази реалност. Висшия ти Аз никога няма да те подведе, защото ти не би “прецакал” себе си, нали така? 🙂

Всеки път когато НЕ чуеш посланието на Висшия си аз, приличаш на някой, на който негов близък му крещи:

-“Не натам, не натам, ще паднеш в дупката, заобиколи..
……………………….
Опаааа падна…нищо, де… хайде, ставай…”

Висшия ти Аз никога не те осъжда, не ти се подиграва и не те критикува, защото те обича безусловно и винаги ще те напътства по пътя ти на тази планета.

Въпросът е не дали те подкрепя, а дали ТИ чуваш насоките МУ. 🙂

Така че, всеки път когато решиш да действаш спрямо това, което съдържа най-голямо вълнение за теб, това означава, че обръщаш внимание на посланието от Висшият ти Аз, който по този начин ти подсказва: “сега направи това, а после направи онова”.

От неговата перспектива това е редът, по който нещата ще работят най-добре за теб.

И когато действаш спрямо това вълнение, по най-добрия начин на който си способен, без никакво настояване за резултата, оставайки в позитивно състояние през цялото време и редовно трансформираш негативните си убеждения в позитивни, това е всъщност начинът, по който ти отговаряш на Висшия си Аз. Предприемайки тези физически действия ти му казваш:

“чувам те ясно и ще действам в тази посока, знаейки, че ти ме водиш по най-добрия път за мен”.

Аз и ти сме физически същества и е нужно да предприемаме физически действия, чрез които да демонстрираме желанието си да получаваме информация от Висшия си Аз.

Както един велик българин е казал: “Дела трябват, а не думи”.

Делата ти имат много по-голяма стойност за Висшият Аз от думите и мислите.

Може да научиш повече за силата на физическото действие в това мое видео.

“Кое е по-важно: Намерение или действие?”

Когато предприемаш физически действия, Висшият ти Аз разбира, че ти чуваш и изпълняваш неговите насоки. И под формата на чувства като:

Щастие, радост, вдъхновение и въодушевление, той ще продължи да ти дава още повече идеи, спрямо които можеш да предприемеш действие. Но…. ако не обръщаш внимание на сигналите, ако не направиш нещо в посока на вълнението, което висшият ти аз ти изпраща, той защо да ти дава повече знаци?

Би било безсмислено. А Висшият ти Аз ще знае, че си готов да получиш повече когато демонстрираш с действията си, че го чуваш, разбираш и следваш напътствията му.

И така ще започнете един диалог. Висшият ти Аз ще ти дава насоки чрез твоето вдъхновение, а ти ще му отговаряш чрез твоите … действия. Това ще създаде един кръговрат, един непрекъснато усилващ се цикъл, който с времето ще се разрасне в такъв мащаб и ще генерира такава сила и инерция, че ще ускори всички събития в ежедневието ти.

И ти ще заживееш един динамичен и пълноценен живот, изпълнен с радост и удовлетворение.

Обаче е хубаво да си дадеш сметка, че понякога може да сбъркаме своето притеснение с вълнение. Затова е много важно да си сигурен, че поради ограничаващи убеждения, ти не бъркаш тези две емоции. Това е от решаващо значение.

За съжаление повечето хора не искат да изследват по-обстойно притесненията си поради страх от това какво могат да открият, ако се задълбочат в тях.

И много често те прикриват притесненията си. Игнорират ги, правят се, че не са там.

И въпреки, че всъщност някой може да изпитва безпокойство, той може погрешно да го интерпретира като вълнение. И обратното. Вълнението може да бъде интерпретирано като безпокойство.

Например, ако не си запознат с негативните си убеждения и подсъзнателни страхове, ти може да интерпретираш една покана за работа в чужбина със страх и притеснение, защото подсъзнателно не вярваш, че можеш да се справиш сам в чужда държава.

Докато всъщност оригиналното чувство, идващо от Висшия ти Аз е било на вдъхновение.

Той е искал ти да направиш тази крачка, защото е знаел, че това е най-добрата възможност за теб в този момент. Но ти си пречупил неговото послание, през своите негативните убеждения, че може би няма да се справиш и в резултат на притеснението, което си изпитал си се отказал да предприемеш действие.

Затова трябва да си много честен със себе си, за да можеш да различиш едното усещане от другото. Има огромна разлика:

  • едното е емоция на радостно вълнение, идваща от Висшия ти аз,
  • а другото е негативна мисъл, която ти разказва ограничаваща история за теб, идваща от ума ти и създаваща емоция на притеснение.

Сега разбираш ли, защо е толкова важно да си наясно с убежденията си?!

Ще говоря подробно за това в петата стъпка от Формулата.

Накратко, въодушевлението е положителна емоция, която повдига вибрацията ти и те кара да се чувстваш по-добре.

Безпокойството е емоция, която понижава вибрацията ти. Тя те свива и потиска.

Тази емоция е предизвикана от негативни убеждения. Така че следвай само емоции, които те карат да се чувстваш добре. И ако нещо не те кара да се чувстваш добре, не го прави, а разбери защо се чувстваш така и дали това чувство не разкрива ограничаващо убеждение, което имаш.

Често поради негативни убеждения, базирани на страх от това, какво би могло да им се случи, ако направят това, което им се иска, много хора не се склонни да предприемат действия спрямо въодушевлението си. Може би си чувал някой около теб да казва:

“много добро не е на добро” или “То, ако всеки прави само каквото му е кеф, ще настане пълен хаос”.

Това са примери за негативни вярвания, които възпрепятстват хората, които ги имат, да следват своето вълнение. Те си казват:

“Ако следвам въодушевлението си, нещо лошо може да ми се случи. Или ще загубя нещо.

Или хората ще ми се смеят. И ще ме одумват. Ще ме отхвърлят! И няма да искат повече да ми бъдат приятели. Всички ще ме изоставят”. И прочие…

За това е МНОГО важно, както казах преди малко, да си наясно в какво вярваш, за да не потискаш въодушевлението си и да не се страхуваш да го следваш само защото имаш подсъзнателни ограничаващи вярвания. Разбери, че в най-чистата си форма въодушевлението, по дефиниция, не може да съдържа нещо, което може да създаде отрицателно преживяване за теб.

Просто НЕ Е възможно. Не забравяй, че въодушевлението ти идва от твоя Висш Аз, а твоят Висш Аз никога няма да направи нещо, което не е в твой интерес. Никога!

Той е част от теб и винаги, в 100% от случаите, те води към най-доброто за теб.

Висшият ти Аз е твоят най-добър приятел и той никога няма да те подведе.

Така, че му се довери напълно и вярвай, безусловно, че следвайки своето въодушевление, ти винаги вървиш в правилната за теб посока.


Купи вълшебния тефтер I Am The Creator of My Life

Съдържание на курса

Стъпка 1
СТЪПКА 2
СТЪПКА 3
1 of 4