Обучение "Първи контакт"

Благодаря за интереса към курса по Ченълинг "Първи контакт"!

Освободи своята висша същност и влез в невидимите измерения на своята душа с интензивния курс по ченълинг “Първи контакт”.

Това е пътешествие във вътрешните светове, където информацията изтича свободно и мъдростта прелива.

Чрез техниката на Ченълинга, ти можеш да установиш директна връзка с висшите съзнания и да получиш прозрения и насоки, които да те подпомагат по пътя ти към просветление и самосъзнание.

За шест-седем седмици, ще работим заедно, за да развием твоите духовни умения и да укрепим връзката ти с висшите измерения.

Този курс е за теб, ако:

 • Сътворяваш тайнствени символи и рисунки, които надхвърлят обикновеното ти разбиране;
 • Получаваш информация, която изглежда идва отвъд сетивния ти опит;
 • Имаш видения или образи със силно значимо послание;
 • Чуваш вътрешни гласове, които те насочват към правилния път;
 • Имаш пророчески сънища;

Този курс ще ти даде яснота, увереност и инструменти, за да развиеш своите духовни умения!

Повече за това какво е ченълинг и кои съзнания канализира Аделина може да научиш в това мое видео

 

 

Обучението включва индивидуални или групови сесии, допълнени с практически упражнения и задачи, както и електронни материали при завършването му.

Освен това, ще имаш възможност да споделяш своя опит и да обменяш идеи в нашата затворена Facebook група.

За това пътешествие ще ти е необходимо:

 • желание за развитие;
 • тефтер, химикалка;
 • 30 минути на ден за практика;
 • 1 час седмично за нашите срещи.

Предприеми първата стъпка към откриване на твоята висша същност и започни да прилагаш мъдростта, с която си роден.

Започни своето пътешествие днес, като попълниш анкетата!

Цената на обучението е: € 1199 

❤️🧡💛💚💙💜🤍

ОчаквамЕ те!

❗️ Важно: Всяко обучение изисква лична отдаденост и усилия от страна на обучаващия се. Въпреки, че съм разработила този курс с цел да предоставя полезни знания и умения, завършването на курса само по себе си не гарантира постигане на определени резултати. Успехът зависи изцяло от индивидуалните характеристики на всеки обучаващ се, в това число неговите/нейните способности, мотивация и готовност да приложи наученото. Не поемам отговорност за конкретни резултати, постижения или печалби след завършване на курса.

Не нося отговорност за импулсивни решения и покупки, направени на моя сайт. 

Важно е да се ангажираш сериозно, ако желаеш да работиш с мен.

 • Аз съм професионалист, който цени времето си.
 • Ангажирам се да ти помогна да постигнеш желаните резултати, но това е възможно само ако ти също се ангажираш.
 • Неспазването на правилата може да попречи на твоя прогрес.

Ако не си сигурен, че можеш да се ангажираш, моля, не се записвай за обучение при мен!

Благодаря!

По пътя с теб,

Аделина Димитрова

Част от отзивите от Обучението

Калина Вълкова
Прочетете повече
След като завърших обучението си по ченълинг преди дни, смело мога да кажа, че то не само промени живота ми, но и го раздели на "преди" и "след". Ади ми предаде безценни знания, осигури ми изключителна подкрепа и внимание, вървя до мен по пътя и благодарение на нея стигнах до "невиждани и нечувани" за мен усещания, безкрайна безусловна любов и подкрепа от духовния свят! Предстои ми още път, но вече знам посоката, благодарение на обучението и смятам, че това, което получих е много! Много солидно знание, което ще ми служи за цял живот! Думите ми не стигат да изразя признателността си към това, което Ади направи за мен! Благодарна съм, че имах възможността да премина това обучение и да се докосна до нея и до този уникален свят! Групата по ченълинг се състои от прекрасни хора, енергията- като семейство! Стойността на обучението е безценна! Който се колебае, да не се колебае, а да почувства със сърцето си! Аз заявявам с цялото си сърце и душа : "Ади е човекът за ченълинг обучение!" Благодаря ти още веднъж, прекрасна! ❤️
Златка Фердинандова
Прочетете повече
Включих се в курса по Chanaling водена от чисто детско любопитство и желание за приключение. Това, което преживях през тези 8 седмици надмина очакванията ми и разкри пред мен един нов свят. Ипълнявайки упражненията и доверявайки се изцяло на водещата, неусетно открих информация и енергия, която не е ограничена от представите ми за пространство и време. С лекота се превърнах в лесно приемаща и експресивна личност. Открих красиви и уникални същества, които смело мога да нарека моето вибрационна семейство, с което се чувствам силно свързана и подкрепена. Всичко това ми помогна да пусна с лекота някои ограничаващи мои убеждение и донесе в ежидневието ми лекота и вяра в невидимия свят и безценна връзка с висшия ми АЗ. Благодарна съм на Аделина за всеотдайността и невероятната подкрепа по време на това необикновено пътеществие!
Диана Чолакова
Прочетете повече
Скъпа Ади, благодаря ти за това удивително пътешествие до незнайните светове на Вселената и на моите човешки възможности. Отворих канала си за информация с другите светове и извънземни форми на разум. Благодаря ти от сърце! Благословение и Любов, Светлина и Енергия за теб и за всичко, което правиш!
Ирена Байданова
Прочетете повече
Ади, дори на български не ми стигат думите, с които да ти Благодаря! Благодаря ти, че създаде този курс, това вълшебно пространство, това семейство! Толкова обучения преминах, толкова книги изчетох, толкова практики изпрактикувах, но никога не съм била повече Себе си,както през тези 2 месеца. Благодаря ти за топлата грижа, всеотдайността, подкрепата! БЛАГоДАРя💖!
Светла Господинова
Прочетете повече
ПОКЛОН и БЛАГОДАРНОСТ на Ади за невероятното приключение, което преживях по време на този курс.Дълкоки осъзнавания за истинската ми същност и убежденията,които ми пречеха да я проявявам.Усещам се по истинска,цяла и свързана със по висшите си същности и със всичко, което е! Ади създава едно пространство,в което всеки може да е себе си по най-автентичния начин. Придобих една голяма увереност за всичко, което усещам, чувам или просто знам вътре във себе си.Свързаност през сърцето и разширено съзнание. Препоръчвам на всеки,който дръзне да излезе извън рамките си!
Силвия Будинова
Прочетете повече
ПРИЗОВАВАМ ВИ ХОРА ДА СЕ ВПУСНЕТЕ И ИЗЖИВЕЕТЕ В ТОВА ПРИКЛЮЧЕНИЕ! Защото: Да чуеш гласа си, да усетиш дъха си, да подчиниш ума си на онова свое съкровено и висше Аз, да пуснеш енергията да тече, да се усетиш и туптиш в цялото, да бъдеш себе си, да празнуваш вселената и чудесата, да отвориш сензитивността и интуицията си, да бъдеш многоизмерен, да ... Това бях АЗ и ще продължа да бъда благодарение на това обучение. Благодаря ти Ади, Благодаря, Благодаря и още толкова по безброй!

Запиши се в списъка с чакащи

СПИСЪК С ЧАКАЩИ за Обучението по Ченълинг "Първи контакт"

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име и Фамилия
1. Какъв е вашият предишен опит с ченълинг?
2. Какви са вашите цели за участие в обучението по ченълинг?
3. Какви са вашите очаквания от това обучение?

 

Забележка: Тази анкета е само за справка. Информацията, която предоставяте, ще се използва за определяне на вашата готовност за участие в обучението по ченълинг.

След като попълниш анкетата, в рамките на 7 дни, ще се свържа с теб на посочения от теб имейл, за да те уведомя дали си одобрен за участие.

Моля, имай готовност да заплатиш сумата.

Благодаря за отделеното време!
По пътя с теб,
Аделина
Shopping cart
Shop
My account