Животът ти вече няма да е същият!

Поздравления за избора да инвестирате в себе си!

Добре дошли на Уебинара за промяна на убежденията!

Благодаря за участието.

За да се подготвите напълно и да извлечете най-доброто от събитието, моля, следвайте следните инструкции:

  1. Изчакайте обработката и одобрението на вашата поръчка. В рамките на 24 часа ще получите имейл с линк към Zoom, където ще се проведе Уебинарът. Ако не получите такъв имейл след 24 часа, моля, уведомете ме на adelina.tvorene@yahoo.com. Инциденти с технически характер са възможни 🙂
  2. Преди Уебинара, прегледайте (отново) двета видеа по-долу:
  1. Тези видеа ще ви помогнат да се запознаете с основните концепции и да се подготвите за темите, които ще разглеждаме. Изключително е важно да ги изгледате, за да може да разберете за какво говоря по време на Уебинара.
  2. Още сега запишете датите на Уебинара във вашия календар, за да не пропуснете събитието. Осигурете си свободно време, спокойна среда и вода за пиене, за да можете да се фокусирате напълно върху обучението.
  3. Не забравяйте да си приготвите тефтер и химикалка, за да може активно да записвате важни точки и идеи по време на Уебинара. Това ще ви помогне да запазите ценната информация и да се възползвате максимално от събитието.
  4. След приключване на Уебинара, ви каня да се присъедините към нашата Facebook група “Убежденията – твоята супер сила!” Там ще можете да се запознаете с другите “Трансформатори” и да споделите впечатления и опит.
    !!! Моля, при заявка за участие във фейсбук групата, да въведете имейл адреса, който използвахте при плащането, тъй като това ще бъде изисквана информация. В противен случай вашата заявка за участие може да не бъде одобрена.
  5. Вашият отзив след провеждане на Уебинара е от голямо значение за мен. Моля, отделете няколко минути и оставете своя отзив за преживяването си ТУК. Вашето мнение подкрепя труда ми и може да помогне на някой, който все още се колебае да вземе окончателно решение да промени живота си!

Благодаря от сърце!

До скоро!

Аделина 🧡

Shop
My account