Ченълинг сесии

Какво е ченълинг сесия и коя е Акира

Какво е ченълинг?

Напоследък все по-често срещаме тази чуждица – ченълинг. Много хора вече публично споделят своите съобщения от Архангели, Ангели, Духовни водачи, от Исус, от починали хора.. от съзнания, идващи от други измерения и цивизлизации.

Състоянието на ченълинг не е нищо мистично или езотерично. По време на ченълинг ти си толкова потопен в това което правиш, че загубваш представа за времето. Ти си само тук и сега и нищо друго не съществува!

Всичко, което правиш с удоволствие, до такава степен, че изгубваш представа за времето, е състояние на ченълинг.

И да, всеки може да го прави. Всички ние можем да се свързваме и „канализираме“ тази енергия по различен начин.

Състояние на ченълинг е когато пееш с цяло гърло любимата си песен, когато танцуваш под дъжда, когато рисуваш, когато садиш зеленчуци в градината си, когато играеш с кучето си…

Има един друг вид ченълинг, при който даден човек повишава вибрацията си до определено ниво, на което може да се срещне със съзнанието на друго същество, вибриращо на по-висока честота.

Тази среща става по телепатичен начин и се изразява чрез автоматично писане или говорене.

Tази дума сякаш се наложи като начин да се обозначи точно това интересно, специфично свързване, тази магична връзка, по време на която даденият индивид може да разговаря с друго съзнание, използвайки своя глас и да получи насоки, съвети и друг вид информация от същества, живеещи в други измерения.

Това е и моята история. Започнах спонтанно да канализирам други съзнания през 2012-та година без дори да го осъзнавам. Моя близка започна да разбира, че когато разговаряме на конкретни теми, влизам в друго състояние на съзнанието си и започвам да черпя информация от другаде. Тя реши да изследва това си предположение и започна да ми задава специфични въпроси, на които аз започнах да давам отговори, без имам познания по темата. И тъй като физическият ми мозък нямаше как да знае тази информация, беше очевидно, че тя идва от друг източник.

Първата ми среща с феномена „ченълинг“ беше през 2007-ма година от видеата на Абрахам, които изпращат своята информация чрез техния ченъл – Естер Хикс.

Ченъл буквално означава канал или проводник. Аз предпочитам да използвам английската дума, защото преведена на български език тя звучи малко странно и навява картини за канализация.

Имайки предвид, че целият свят се превръща в една голяма общност, моля да разбереш защо използвам тези думи с английското им звучене.

Години по-късно се запознаx с работата на Дарил Анка, който е ченъл на Башар вече 40 години. И оттам нещата започнаха да набират скорост сравнително бързо. Бях все по-привлечена към този начин на канализиране на информацията и в началото на 2021-ва година се записах на курс по ченълинг при Тайлър Елисън.

Тайлър е ченъл на съществото Рио (Райок) и се е учил от самия Дарил Анка – „бащата на всички ченълъри“ .

По време на това обучение разбрах още повече за тази практика и придобих самоувереност, че това, което правя не е само плод на моята фантазия.

И така, до днес съм  успяла да се свържа с няколко свои аспекти (мои паралелни прераждания или мои бъдещи версии), чиито съзнания канализирам вокално – Акира (от цивилизацията Сасани), Лида (от Плеядите), Исклавада (от Сириус), Листийн (от Арктурианците) и Клаид (от Яйел).

По време на ченълинг сесиите, всеки един от тези аспекти е водещ или второстепенен, или е в комбинация с останалите.

С течение на времето Акира се открои като водещо съзнание, което чрез мен, дава своята неповторима перспектива на различни теми.

Коя е тя може да разбереш от статията по-долу.

DISCLAIMER: АЗ НЕ КАНАЛИЗИРАМ БАШАР!

СЪЗНАНИЕТО МУ СЕ КАНАЛИЗИРА САМО ОТ ДАРИЛ АНКА.

 

Коя е Акира?

"Акира е съзнание на индивид от женски пол от цивилизацията Сассани. Когато се обръща към нас чрез своя ченъл Аделина, Акира винаги предоставя информацията уравновесено, спокойно и напълно уверено. В трансмисиите си тя създава усещане за сигурност и непоклатима логика, но и едновременно с това безкрайна любов и грижа. Едно от най-силните средства на Акира са метафорите - тя успява винаги чрез точния пример, адаптиран към питащия, да илюстрира своята гледна точка и да даде възможно най-овластяващите за него насоки."

Не се колебай!

Пиши ми, за да обсъдим нещата и преценим от каква консултация имаш нужда!

В удобно за теб време от комфорта на твоя дом!

Запази своята онлайн сесия в удобен за теб ден и час! Използвай календарната форма.

Запази своя час сега

Това е лесна онлайн система за запазване на ден и час по твой избор. Избери свободна дата от календара отляво и след това заплати онлайн. ❗ Преди да запазиш час, моля да избереш правилното времетраене от календара, отговарящо на консултацията, която искаш (15 мин., 30 мин. или 60 мин.). В противен случай консултацията ти няма да бъде одобрена.❌ ❗Моля, изчакай да получиш потвърждение по имейл, в който ще се съдържа линк, който ще те отведе до виртуалната ни среща. Без този имейл, поръчката ти не е завършена! ❗Ако по някаква причина заявеният от теб час не е свободен, поръчката ти ще бъде отхвърлена и в следващ имейл ще бъдеш поканен да избереш друг ден и час, удобен за теб! Благодаря за разбирането! ❤️ Ако имаш въпроси, пиши ми.

Book Today

февруари 2023
пн вт ср чт пт сб нд
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272812345

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>