Три аспекта от теб

Всеки от нас притежава три аспекта – Висш Аз, мозък и физически ум.

✨1. Висшият Аз е част от съществото ни и има способността да знае как могат и как ще се случат събитията в живота.Висшият Аз СЪЗДАВА концепции и идеи.

🧠2. Мозъкът – ПОЛУЧАВА информацията от Висшия Аз и я предава на физическия ум, служи като антена.

⏳3. Физическият ум не е създаден да знае как ще се случат нещата. Той е създаден да ВЪЗПРИЕМА вече случилото се. Нито една идея не идва от физическия ум. Тя идва от Висшия Аз.

Разбери тази връзка и се успокой! Нека Висшият Аз да реши как е най-добре да се случат нещата и как да се развият събитията. Неговата перспектива е по-голяма от тази на физическия ум.


Това, което за физическия ум е тавана, за Висшия Аз е подът!

Не е нужно да носиш целия товар сам. Защото, ако вършиш и работата на Висшия Аз, много бързо ще се изтощиш и ще започнеш да усещаш, че в нищо не ти върви.
Остави го да си свърши работата, която е да те ВОДИ!
Той е част от теб!
Той е теб!
Той е истински аспект от теб!
Висшият Аз вижда всичко по-ясно и няма за цел да те подведе. Той преживява всичко заедно с теб. Не живее в отделен свят, в който действията и поведението ти не му влияят. Но понеже е по-близо до състоянието на Безусловната любов, Висшият Аз прощава всичко и продължава да изпраща съобщения към мозъка ти.Тези съобщения се усещат от тялото като дръпване или внезапно вдъхновение. Висшият Аз говори с езика на чувството или т.нар. ИНТУИЦИЯ.
Ти си това – Цялото!
И когато не се вслушваш в интуицията, работи само една част от теб, като по този начин ти си откъснат от себе си!
Физическият Ум НЕ Е създаден с тази цел, но много от нас попадат в омагьосания му кръг: „Как да направя това”?, „От къде да намеря пари?”,„Какво ще се случи, ако …?”…и т.н. Когато позволиш на Висшия Аз да поеме ролята си, ще се почувстваш облекчен и енергичен. Ще се движиш в посоката, която Висшият Аз сочи. Така събитията и ситуациите се ускоряват, защото нищо не ти тежи, нищо не те спира да следваш най-голямото си вдъхновение!⚡️
Но понеже са те учили, че Умът командва и знае всичко как би могло да се случи, когато нещата не се случват както искаш, започваш да се съмняваш в себе си. А това забавя събитията!
Позволи си да съществуваш като цялостно същество!
Не се чуди от къде и как ще се случи каквото и да е!
Балансирай се! ☯️
Просто следвай въодушевлението си!
Вярвай, че има по-висша част от теб, която се грижи за всичко, от което се нуждаеш и ще нареди ситуации и хора, така, че винаги да бъдеш там, където трябва и да получиш необходимото!🔥Предай се на този, който наистина СИ! 🔥🙏


Написах това, вдъхновена от информация, идваща от Башар.
Споделям го, поради зачестилите ми разговори с различни хора, на тази тема! 🙏😍
ОТКАКТО СЛЕДВАМ ВДЪХНОВЕНИЕТО СИ, ВСЕКИ ДЕН ЗА МЕН Е ЧУДО!

Повече можете да намерите в клиповете на Башар.

автор: Аделина Димитрова A_Di

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *