Твоята вибрация, привлича твоето обкръжение. Внимавай какво казваш, защото не можеш да върнеш думите назад…

Мили хора, моля ви наблюдавайте се какво правите и какво казвате!
МНОГО внимавайте какви думи излизат от устата ви. Защото веднъж казани, не можете да ги върнете назад! Не можете да върнете назад поведение!
Бъдете бдителни дали не нанасяте рани, само защото вие самите се чувствате НЕобичани; НЕвидяни; НЕважни; НЕчути… малки; сами; слаби; нуждаещи се постоянно някой да се интересува от вас; да ви пита как се чувствате; да ви се обажда всеки ден… Защото ако не го направи, значи не ви е приятел и не му пука…и т.н. А вие обръщате ли си внимание?
Спрете да драматизирате и разберете, че хората си имат свой живот и свои предизвикателства, и не са длъжни да отговарят на вашите представи за отношения или пък да лекуват вашите несигурности. Това си е ваше задължение!
Излезте от егото си и влезте в сърцето си! Задавайте си въпроси като: “Как тези думи ще се отразят на отношенията ми с този човек?, Какво е активно в мен? Това проява на любов ли е?, Коя моя травма търси внимание в момента?”
Имам много хубаво видео за детските травми, можеш да го погледнеш!

Мисли няколко хода напред. Недей просто да си изливаш недоволството навред, защото никой не е кошче за енергийни отпадъци! Създавай осъзнати отношения. Другите вече нямат място в Новия свят и Новата енергия!
Ако не приемате хората такива каквито са, ако нямате доверие в добрите им намеренията, няма смисъл да стоите там! Тези отношения не са истински! Не са енергийно реципрочни и служат само на егото ви, но не и на душата ви. Не се учудвайте, ако се разпаднат! Неочаквано!

Ако постоянно си в позиция на жертва , изискваш внимание и конкретно отношение, замисли се къде на енергийната скала се намираш, и кога като дете не са ти обръщали внимание, за да проектираш тази нужда сега върху приятел, колега, детето ти и т.н.!

Бъди уязвим и не нападай. Подхождай с добрина. Няма да те заболи! Гарантирам! Обратното обаче е доста болезнено!
Защо използваш раните си като оръжие, с което нараняваш близките си?! Нали ги обичаш и държиш на тях???
Как мислиш, като ги ръгаш с нож, дали ще искат да те прегърнат или ще искат да избягат колкото се може по-далече от теб?
А ти би ли прегърнал някой, който е насочил нож към теб?
Моля, лекувайте си травмите, търсете специалисти и спрете да ги проектирате върху околните! Това не води до здравословни отношения!
Защото накрая ще си останете само вие и вашите виждания по въпроса!
Защо издигаш стени там, където би искал да има прегръдки?!
Запомни! Всички преминаваме през различни предизвикателства! На никой не му е лесно в днешно време! Една малка добрина може да промени нечий живот!
Преди да се изживяваш като жертва, се запитай дали другият не страда по някакъв начин. Когато протегнеш ръка с разбиране, тогава ще получиш същото. Обратното също важи! Огледалото е безпогрешно!
Дръж фокуса си само върху собственото си поведение. Какво даваш ти, с какво допринасяш, какво излъчваш енергийно?
Да, много е лесно да сочиш с пръст. И винаги другия да е виновен…
Замисли се обаче, че сочейки някой с пръст, в същото време към теб са насочени три!
Бъди уязвим! Бъди искрен!
Бъди добър с околните! Не критикувай!
Не нападай! Не предполагай! Не изисквай!
Ти не си център на Вселената! Животът не се върти само около теб!
Ти си център само на своята Вселена!

В момента цялата енергия към Земята се пренарежда. Така е от известно време. Като пъзел, който е бил разбъркан и сега заема друга форма.
Дълготрайни отношения (приятелства, семейства, двойки) се разпадат и на тяхно място идват други, нови хора и отношения. Ако не държим нещата да са такива каквито са били, промяната ще е все по-бърза и очевидна.
Но ако настояваме да сме с някой, продължваме да работим на същото място и отказваме да се преместим да живеем другаде, въпреки, че всичко в нас крещи за промяна, старата енергия ще ни повлече към дъното като воденичен камък.
Пусни контрола!
Освобождавай се! Дишай свободно!
Вече никой не остава там, където се чувства критикуван, а все повече е привлечен към хора и места, където ще е напълно приет!
Никой не ви е длъжен и вие не сте длъжни на никой!
Слушай интуицията си! Ако не ти се говори с някой, явно има причина за това. Не провеждай този разговор. Отсрещната страна да си мисли каквото иска… Не можеш да контролираш мислите и поведението на хората, едвам се оправяме със собствените си! ☺️
Нека се случи, когато трябва да се случи. Остави се на течението на живота си! Довери се на Вселената и Божественото време!
Разбери! Единственото ти задължение е да се грижиш за собствената си енергия и вибрация! Точка! Когато вибрираш високо, ти привличаш повече от същото. И обратното!
Не позволявай на никой да замърсява тази територия! Брани я с всички сили! Дръж я чиста!
Всеки от нас има любими хора и знаем, че винаги ще ги носим в сърцата си, но това не е повод да оставаме в близки отношения с тях, ако те са не са здравословни. Може да ги обичаме и от разстояние! Любовта не свършва само защото не виждаш някой! 🙂

Духовните семейства все повече и по-бързо се намират, и се събират.
Твоята вибрация, привлича твоята група. Your vibe attract your tribe!

🙏П.С. Този текст беше вдъхновен от чат, тази сутрин, с моя много близка приятелка! В рамките на секунди, се почувствах абсолютно неприета, критикувана и длъжна да отговоря на представите й за приятелство: „Който иска, намира начин да звънне, иначе са оправдания“. Така е, съгласна съм! И ако не съм искала не значи, че не ми пука или че не те обичам! Означава, че не съм го почувствала или че нещо друго е ангажирало дните и времето ми. Защо е нужно да се нападаме, обвиняваме и драматизираме? Почувствах се длъжна да й дам обяснение, като че ли съм й дете. Контрол, контрол… Манипулация от висше ниво! Не съм съгласна, съжалявам!
Дори не ме попита дали всичко е наред. Първото изречение беше нападение! Нямам нужда, не искам да ме питаш как съм, ако не ти идва отвътре, но моля те да ми спестиш критиките си.
Ако не можеш да кажеш или направиш нещо мило, най-добре не казвай и не прави нищо!
Сега по-добре ли се чувстваш? Според теб отношенията ни сега къде се намират?
Ако не си доволна от резултата, как по друг начин би се държала в тази ситуация, ако можеше да я промениш?
Аз не омаловажавам ничии чувства. Подлагам на съмнение само от какво убеждение изхождаш, за да стигнеш до тези чувства. Защото може и да грешиш в преценката си! Допускаш ли го?

На секундата егото ми се включи и вече нямаше как да се проведе сърдечен разговор. Аз бях заела позиция на защита! Друг е въпросът, че моментално загубих желание да общувам с нея! На секундата! Можех да я игнорирам, но отделих време да й обясня и да й напиша няколко реда, пълни с любов … Не усетих да ме е разбрала. Това е нещо, което аз не мога да контролирам и не е моя работа! Забелязах, че през цялото време тя държеше да разбера как се е почувствала ТЯ.
Ако бях продължила чата, трябваше да се обяснявам, извинявам, оправдавам, доказвам защо и как и т.н. , за да се почувства тя добре. Това за мен не са свободни отношения. Ако се насилвам да ти се обаждам, за да не ме отхвърлиш, значи вече съм отхвърлила себе си! Няма да го направя заради никой повече!
Начинът по който се е почувствала от това, че аз не съм се обадила, е в следствие от нейна мисъл и нейно предположение, какво според НЕЯ означава моето поведение!
Аз не съм я игнорирала нарочно, за да я накарам да страда… Аз я обичам и искам да е добре! Защо тя допуска, че моите намерения са негативни, вече е друг въпрос!
Това е само нейното преживяване на ситуацията, няма нищо общо с мен.
Аз лично не страдам, не го приемам лично и не се обиждам, ако някой не ми се обади една седмица. Точно поради причините, които описвам по-горе. Мога да се шегувам с това, че си ме забравила, но не го мисля сериозно!
Защото знам, че нищо не ми пречи, когато искам да чуя някой, просто да му звънна…
Гордостта ти няма да те задави, ако я преглътнеш!
Не я обвинявам! Разбирам гледната й точка! Помолих за извинение, ако съм я засегнала с това, че не съм се обаждала няколко дни, а пък съм казала, че ще го направя. Не съм идеална, може да съм била невнимателна към нея и да съм натиснала там, където я боли. Няма да се оправдавам и обяснявам! Не мисля, че е нужно! Не съм подсъдима!
Това преживяване беше важно за мен и се оказа повод за вдъхновение на този текст. Вероятно ще е полезен на някой там!
Много ми е скъпа, но няма да участвам в такива отношения повече, с който и да е. Предпочитам да инвестирам времето и енергията си във високо вибрационни занимания! А как ще се развият отношенията ни оттук нататък, зависи изцяло от това, с какво и дали искаме да допринесем за тях!

🙏Ти знаеш коя си! Обичам те! Никога не съм искала да се чувстваш зле, даже напротив! Но твоите чувства не зависят нито от мен, нито от накой друг! Време е всеки да поеме отговорност за чувствата си.
Аз не съм сърдита или обидена! За мен това беше много ценно отражение. Просто не усещам въодушевление да участвам в комуникация, с теб, на този етап!
От сърце ти благодаря за приятелството през всички тези години!
Ако сме се разминали вибрационно и се случи така, че да не общуваме повече, аз винаги ще те нося в сърцето си! 💓

——————————————————————————————————————————–
А ти разпозна ли се някъде?
Ако желаеш, може да споделиш в коментар.
За записване на лична консултация с мен, натисни тук.

1 thought on “Твоята вибрация, привлича твоето обкръжение. Внимавай какво казваш, защото не можеш да върнеш думите назад…”

  1. Pingback: Самоанализът – признак за осъзнатост или ментален затвор? – Life Coach & Psychologist

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *