Погрижи се за себе си!

Мили хора, искам да ви подканя да си обръщате повече внимание на здравето, особено на нервната система!!!

Миналата година беше доста напрегната, бяхме изолирани, все още на места е така, и хората не осъзнават какви последици може да има това върху здравето на всеки един от нас. Ще ни тресне, там дет не го очакваме…Затова моля, използвайте всяка свободна минута, не за да гледате негативна хроника, плащещи новини или да си губите времето с филми, а да си почивате осъзнато. Нямам нищо против филмите, стига да не са всеки ден и по цял ден 🙂 Това е абсолютна загуба на време!
Намерете вашата форма за релакс – слушайте музика, правете йога или каквито и да е упражнения, ходете пеша поне 4-5 км. на ден, излизайте сред природата, ограничете захарта и животинските продукти, правете редовно детокс, пийте много вода, и най-вече ДИШАЙТЕ! Дишайте с пълни гърди!
Най-трудното мина, остана още малко и ще ‘превалим балкана’! 🙂 Живеем във времена на промяна, а промяната започва първо от нас и винаги отвътре – навън!
Приятелска подсетка да се погрижим за себе си, защото това е само наша задача и отговорност! Няма как да се държиш безобразно с тялото си и да очакваш да си здрав! Няма такъв филм! Използвайте свободното си време да се образовате на тази тема.
Светът отива в посока към по-зелен и здравословен начин на живот. Аз наскоро установих, че съм била недостатъчно запозната с доста важни функции на тялото. Колкото повече чета, толкова повече му се покланям!
А това е биологичен костюм, който всеки един от нас носи и ако не се отнасяме с грижа и уважение към него, няма как да очакваме да ни служи вярно и дълго време, нали така!

Бъдете здрави!

Аделина Димитрова
A_Di

❤

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *