Онлайн семинар с Аделина Димитрова

Отзиви от Сезон първи на Обучението

Адриана Николова
Адриана Николова
Прочетете повече
Благодаря ти от сърце Ади, че беше моят специален гид в това уникално пътешествие! 🙏❤️
Благодаря, че в групата намерих моето вибрационно семейство! Благодаря, че с всичко приложено дотук ставам все по- добра своя версия. Отворих сърцето си. Позволих си да проявя уязвимост. Да съм автентична. Преди това обучение не знаех колко много е важно да опознаваш, приемаш и обичаш себе си такъв какъвто си. Научих и продължавам да научавам неподозирани неща за душата си. Благодаря за всички предизвикателства и упражнения, Ади! Правейки ги получавах все повече от светлината в тази физическа реалност. Благодаря и за подритванията с любов- те са още по- ценни! Преминавах през пикове и спадове. А прилагайки формулата на Башар и освобождавайки се от негативните убеждения, животът ми става все по- светъл и изпълнен с лекота. Приемайки предизвикателствата с благодарност, очаквам следващия урок, след който отново ще съм израснала. Обичам ви! Благодаря, че ви има в моята реалност и сте мои огледала. Безценни такива каквито сте.
Николета Дамянова
Николета Дамянова
Прочетете повече
За мен обучението е като едно вълшебно сандъче, от което си вадя магически инструменти за всяка ситуация в живота ми. Разговорите по време на лайфовете оприличавам на разговорите, които съм водила като дете с приятелчетата ми. Всички са толкова чисти, искрени и истински! Много истински! Благодарна съм толкова много. Вече мога и да изрязявам себе си. Да следвам вдъхновението си. Да оставам в позитивно състояние. Да откривам и променям негативните си убеждения. Да бъда себе си! Щастлива съм. Намерих приятели тук. Те станаха част от моето семейство. Безценно е. Преборих страховете си. Разбрах как работи реалността. Осъзнах силата на умовете ни. Отворих сърцето си. Заживях в изобилие! Благодаря от цялото си сърце за всичко това, че се случва в живота ми. Това е безценен дар! Винаги ще бъда благодарна на Ади и всеки един участник в обучението. Обичам ви ❤️
🥰🥰🥰
Антоанета Стаменова
Антоанета Стаменова
Прочетете повече
Сега на края на обучението съм друг човек по добрата моя версия и съм ти много благодарна за цялата тази година през която беше постоянно със нас и ни помагаше да открием негативни убеждения да прилагаме формулата на Башар и да осъзнаваме резултатите от нея!

Благодара на всички в тази група! Виждам съвсем различни хора от началото на курса прекрасни трансформации! Благодаря ти Ади даде всичко от себе си за да може да се радваш на нашите резултати! Иииии продължавамееее ❤️😘🥰💕
Мирослава Иванова
Мирослава Иванова
Прочетете повече
Изключително благодарна съм, че си позволих да съм част от това обучение, което за мен беше цяло пътешествие насочено вътре към мен самата. Ползвам думата ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, защото няма по-голяма ценност от това да се научиш на отношение и Любов към себе си.
Благодаря ти, Ади за вложената Любов и Страст, с която подхождаш към всяко същество. За труда и енергията, която ни предаваш. За гледната точка и търпението. Щастливка съм аз с толкова много светли хора, които ми се отразяват в “огледалото”.
И пак бих минала курса!🤩
Със сигурност ще си събера още безценни “диамантчета”.😇
Благодаря от цялото си сърце и душа, Ади!🙏😇❤️
Ти си прекрасна! Радвам се, че си част от моята реалност!❤️
Irena Petrova
Irena Petrova
Прочетете повече
Ех, Ади хубавите неща , бързо се изнизват ! Всеки ден, неосъзнато се променяме, но колко по- прекрасно е тази наша промяна и нова версия, да бъде през осъзнаване и самонаблюдение !Благодаря Ади, за твоето пространство, в което “ шлифоваш диаманти”!
В тази една година, изградих по- добра връзка със себе си и с доверие следвам вдъхновенията си, защото те са пътя на най- малкото съпротивление !
Благодаря на общността ни, за подкрепата и споделените мигове!
Надявам се на продължение !
Kalin Kolev
Kalin Kolev
Прочетете повече
Kога измина една година? Още помня как правих встъпителното видео, в гората. На мен това обучение ми даде наистина много неща! И ми взе доста килограми, за което съм изключително благодарен! Благодаря, Ади! Благодаря и на всички в групата! Обичам Ви!!!
Renkata Subeva
Renkata Subeva
Прочетете повече
За мен обучението "Формулата на Башар" е една промяна и безкраен подарък за цял живот! Още в началото усещах, че по някакъв начин прилагам тази формула без дори да я знам. За мен беше любопитно какъв синхрон ще се получи, докосвайки се до това обучение. Промяна наистина настъпи и с всеки изминал ден живота ми променя към по-добро,
по-вдъхновяващ, по-щастлив, по-осъзнат. Тук в обучението се докоснах до вдъхновяващи истории на всеки участник. Намерих приятели, с които мога да споделя всичко и да получа любов, подкрепа и разбиране, винаги ще се отзоват насреща.
Сърдечно благодаря на Ади, за нейното вдъхновение да направи това прекрасно обучение, което наистина ме трансформира изцяло! Ади е толкова добра душичка и с много любов, съумява да подходи по най-добрия начин да ми помогне, да преоткрия себе си и да живея пълноценно тук и сега!
Благодаря и на всички приятели в групата от обучението, с които вървим ръка за ръка, заедно споделяме и се променяме към по-осъзнато! Препоръчвам на всеки да се докосне до Формулата на Башар, по-задълбочено и да открие и опознае себе си, прилагайки я всеки ден! С много любов и благодарност, Ренката
😊🥰❤️🙏
Таня Костадинова
Таня Костадинова
Прочетете повече
Даде ми всичко от което имах нужда. Благодаря на Ади и на всички от групата.
Поклон❤️

"Създай своя версия на другия!"

"Аз създавам всичко!"

"Предимството от работата с теб е в индивидуалния ти подход!"

"Много ги нацелваш нещата!"

Годишен абонамент

A tagline here.
 • Достъп до безплатни медитации на обща стойност €188.80
 • Достъп до видеата на Башар "Социален експеримент"
 • Достъп до Онлайн Zoom срещи само за членове на клуба
 • Достъп до затворена телеграм група
 • Достъп до ексклузивно съдържание, което не е налично никъде другаде
 • Предимства на членството:
 • Възможност за директно общуване с мен чрез месечни групови срещи в ZOOM
 • Подкрепа от общност от единомислещи хора
 • По-ниски цени на консултации, обучения, семинари и други събития
 • Бонуси
 • Достъп до аудио курса “Силата на ума” - 99
 • 30 min консултация с мен - 100
 • Обща стойност 787
Shopping cart
Shop
My account