Кой е най-добрият бизнес, който мога да започна,

за да живея, където пожелая и да съм

финансово независим/а?

Ако си попаднал/а на този пост, защото ти е писнало от ежедневния стрес на работното място, или си загубил/а работата си покрай пандемията, или искаш да си финансово независим/а и обожаваш ИДЕЯТА да живееш навсякъде, тогава тази статия е това, от което се нуждаеш!
Все повече хора търсят реалистичен начин да започнат свой бизнес, докато все още работят за някой друг. Всички искат да знаят едно много важно нещо – възможно ли е да имат допълнителен доход, докато работят за заплата и нямат възможност да фокусират цялото си време върху свой бизнес.
Мога да ти кажа, че е напълно възможно и все по-реално в днешния дигитален (цифров) свят. Когато аз започнах своето онлайн приключение, бях останала почти без клиенти, тъй като за последните три години смених три държави, няколко местоположения в тях и всеки път започвах живота и бизнеса си отначало. След всяко преместване губех доста клиенти. Нямаха култура да работят с мен онлайн, държаха да се виждаме лично, в моя офис. И така, пътувайки, аз губех ценни за мен контакти, клиенти и съответно доходи. Благодарение на ситуацията, в която се намира целия свят, от началото на 2020 година, всеки един човек смени приоритетите си и представите си за това що е бизнес, и къде и как може да се прави. Сега вече никой не ме пита къде ми е офиса, а на коя платформа ще се проведе консултацията. 🙂
И така, вече всеки, притежаващ дигитални умения, има възможност, чрез онлайн пространството, да работи и да се свързва с целия свят! Не е нужно да наемаш офис и да купуваш скъпо обзавеждане. Достатъчно е да имаш интернет и лаптоп (или смарт телефон).
Знаеш ли, че 99% от хората са в онлайн пространството като потребители. Всеки ден онлайн пазарът се покачва стремглаво. Вече всичко може да се купи онлайн. В Англия онлайн пазарът е широко застъпен. Имам възможност да си поръчвам продукти от местния супермаркет и да ми бъдат доставени до вратата. Мога да си работя спокойно, без да се налага да излизам, да се редя на опашки и да губя време в обикаляне по щандовете. Колко спестено ценно време е това!
А знаеш ли, че само 1% от хората които са онлайн продават онлайн стоки и услуги! Представяш ли си какви възможности има там за теб?!
Да мога да работя онлайн, да не губя дори един клиент и да работя от всяка точка на света, беше моя мечта от много време, както и един от приоритетите в живота ми. Обичам да пътувам и обичам работата си! Дълго време търсех начин как това да се осъществи и да стане мой начин на живот! Имах нужда да повярвам в нещо реално и възможно и да намеря някой, който да ме научи на елементрни дигитални умения – как да създам своя уеб сайт, как да публикувам текстове в него, как да обработвам видео клипове и т.н. Не обичам да разчитам на някой друг за дреболии, особено ако мога да се науча да ги правя сама.
Обичам да уча нови неща, да предизвиквам себе си и да излизам от зоната си на комфорт. Така се чувствам пълноценна!

„Успех без чувство за пълноценност е най-големият провал“ – Тони Робинс

Какъв бизнес мога да започна почасово? 

Известният автор Робърт Кийосаки съветва да се започне с нещо, в което продуктът е водещ и е лесно за изпълнение. Нещо, в което вярваш и си уверен като го продаваш. Трябва да е продукт, който можеш да продаваш много пъти седмично, без да губиш много ценно време в обслужване на клиенти и в проследяване на транзакции.
В крайна сметка, последното нещо, което искате след 60 или 70 часова работна седмица, е да се приберете и да започнете да доставяте, това което продавате.

Започни с афилиейт маркетинг

Афилейт маркетингът е едно много добро начало за онлайн бизнес.
Афилиейт маркетингът е възможност да получаваш комисион, продавайки продукти или услуги на други компании. Получаваш комисион, не за реклама, а за продажба. Всяка от компаниите на пазара, които предоставят тази услуга, имат различен процент, който дават на своите афилиейт партньори ( от 3 до 50%).
Като афилиейт партньор броят на продуктите, които може да продаваш онлайн, е неограничен! Така, дори когато спиш или ходиш на постоянната си работа, разрастваш продажбите и приходите си.

НАУЧИ СЕ КАК ДА ДА ПЕЧЕЛИШ ПАРИ ОНЛАЙН – БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ

Продавай с e-commerce

Друга възможност е да продаваш физически продукти чрез e-commerce бизнес. По този начин няма нужда да откриваш топлата вода. Как работи това, ще попиташ. Ето така - намираш и поръчваш на дребно, съществуващи продукти, с отстъпка от стойността им и след това ги препродаваш, настройвайки системата си за продажби.
Възможности като Amazon FBA ще свършат тежката работа вместо теб. Те ще придвижат процеса с плащането от клиента, опаковането на продукта и навременната му доставка до адреса му. Докато в същото време ти ще си зает/а да продаваш своите продукти, стартирайки маркетингови кампании и пишейки реклами и обяви, които да правят тези продажби възможни. И най-хубавото е, че всичко това можеш да го правиш докато все още ходиш на своята целодневна работа. Ще ти отнеме не повече от няколко часа на ден!

НАУЧИ СЕ КАК ДА ДА ПЕЧЕЛИШ ПАРИ ОНЛАЙН – БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ

Когато започваш, имай предвид това

Каквото и да продаваш, първите ти 10 продажби ще са най-трудните! Но щом веднъж направиш двуцифрена продажба, ще придобиеш самоувереност, чрез която ще увеличаваш продажбите и оборота си.
Ще разбереш колко продажби на седмица са ти нужнин, за да имаш постоянния приход, който искаш. След време, този бизнес може да стане източник на целия ти доход!
Хората винаги искат да знаят „колко време ще отнеме“. Чувала съм различни истории – от 2 дни до 10 месеца, за да се случат първите 10 продажби. Всичко зависи от това дали си избрал/а подходящите за пазара продукти в конкретния момент. Както и от твоята отдаденост да усвоиш дигиталните умения, от които се нуждаеш, за да успееш.
Ако си сериозен/а в желанието си да стартираш свой успешен бизнес и търсиш реален начин, чрез който да го постигнеш, без да се налага да напускаш работата си и да използваш всичките си спестявания, тогава се УВЕРИ, че ще изгледаш всички БЕЗПЛАТНИ видеа (само на английски език). Те са помогнали на ХИЛЯДИ хора, като теб и мен, да започнат онлайн бизнес от нулата.
Регистрацията за обучението е напълно БЕЗПЛАТНА, както и самото обучение. Няма фалшиви обещания, които вече са навсякъде в онлайн пространството.
Не се притеснявай, няма да бъдеш подведен/а!

ЗАПОЧНИ СВОЯ ОНЛАЙН БИЗНЕС, ЖИВЕЙ КЪДЕТО ЖЕЛАЕШ И БЪДИ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМ!

Запиши се за това БЕЗПЛАТНО и доказало своя успех обучение, и открий начините да започнеш успешен онлайн бизнес от нулата!