На каква честота излъчваш?

Знаеш ли, че всяка една честота, около теб, носи различна информация? Като различни магистрали и пътища, които идват и отиват на различни посоки…
Представи си всички канали, които се излъчват по телевизията. Всички те съществуват по едно и също време, нали така? Имаш достъп до всяка една от тях, нужно е само да смениш програмата – честотата.
Ти, наблюдателят, избираш коя програма да гледаш, в зависимост от това каква информация търсиш.
Ако искам да гледам спорт, ще включа на спортен канал. Ако искам да се смея, ще си пусна смешния канал. Ако искам новини… и т.н. Няма да вися на един и същ канал, да се дразня и крещя, че на канала за животни, не се излъчва спорт! Би било глупаво, как мислиш? 🙂
Знам, че само с едно движение на дистанционното, мога да сменя канала, за да променя информацията, която идва към мен и да получа чувството, което искам.
Питал ли си се къде правиш разлика в живота си и вярваш, че не можеш да направиш същото с начина, по който се чувстваш?
Всяка мисъл генерира чувство, което води до съответното поведение... Запомни това!

Знаеш ли, че всяка твоя мисъл идва от една такава вибрационна честота – програма?
Тя се съдържа в нея! И не съществува на другата честота. 🙂

Наясно ли си, че всяка една такава „програма“, която допускаш до ума си, го програмира по начин, за който вероятно не си даваш сметка?
Знаеш ли какви програми вървят на екрана на подсъзнанието ти? Погледни живота си и ще разбереш.
Харесваш ли живота си? Удовлетворен ли си?
Харесваш ли тялото си? Здрав ли си?
Имаш ли връзката, която напълно отразява теб или се задоволяваш с отношения, в които не си себе си, но са удобни за околните?!
Ако инсталираш програма на компютъра си, която ще унищожи хард диска и информацията на него, ще продължиш ли да я държиш там или веднага  ще я изтриеш, и ще инсталираш защита?!
Същото е и с ума ти. Защо държиш програми, които те разболяват, карат те да се чувстваш зле и страдаш? Защо не ги истриеш и не инсталираш защита?
От малки ни програмират да се държим, мислим по начин, който е удобен за смейството или обществото. Това с времето обуславя мислите, чувствата и поведението ни. В голяма част от живота си даже не знаем, че това се случва. Живеем на автопилот, водени от подсъзнателни програми…
Сега, разбираш ли защо се чувстваш така? Защото си програмиран! И защото не си разбрал! Сега обаче вече знаеш! Въпросът е, какво ще направиш с тази информация! Ще продължиш ли да наблюдаваш как хард диска ти се скапва или ще вземеш мерки да го предпазиш?!
Искаш ли да промениш живота си или ти харесва точно такъв какъвто е?
Сигурна съм, че искаш да се чувстваш жизнерадостен, щастлив и здрав!
Всички искаме това! Защо обаче това състояние сякаш е възможно само за малцина? Какво правят те, което аз не мога?
Питал ли си се наскоро как можеш да излезеш от този непрестанен цикъл на негативно мислене? Как да постигнеш вътрешен покой? Как да спреш да се страхуваш и да преживяваш една и съща ситуация с различни хора?
Искаш ли да ти издам една тайна? Тя ще промени живота ти, но само ако я прилагаш ежедневно!

За да промениш начина, по който се чувстваш, е нужно само да… смениш честотата на която вибрираш!

Настрой се на друга честота и веднага ще започеш да “приемаш” от честотите, които се съдържат на съответната вибрация. По същия начин, по който сменяш каналите на телевизора си и избираш програмите на компютъра си!
Започни с това да наблюдаваш мислите си! Ако това ти е трудно, наблюдавай поведението си, то ще ти подксаже какви мисли и чувства стоят зад него.
Ако ден след ден успяваш да овладяваш мислите си и да ги насочиш на там, накъдето ти искаш, вместо да ги следваш на където те водят, ще си постигнал голяма победа!
Бъди много бдителен какви мисли се въртят в главата ти, защото ако не им обърнеш внимание, те ще се проявят като твое поведение и след време, ще се превърнат в твой живот!
Нека това е приритет в живота ти – твоята вибрация, а не материалните неща.

За лична консултация натисни тук.

Аделина Димитрова
A_Di

1 thought on “На каква честота излъчваш?”

  1. Pingback: Твоята вибрация, привлича твоето обкръжение. Внимавай какво казваш, защото не можеш да върнеш думите назад… – Life Coach & Psychologist

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *