Как да получа, това което искам…

Какво стои зад смисъла на думата „искам“, когато я произнасяте, за да изкажете желанието си?

Искам ново колело!

Искам нова кола!

Искам нов телефон!

Искам нов партньор!

Искам повече пари!

Искам нов дом!

Дали това е мисълта за задоволяване на нова потребност или мисълта, че нямате и мисълта за липса?

Ако зад искането стои мисълта за липса, то тогава имате пречка. Пречката е в това, че заявявате пред себе си и пред Вселената, че нямате. Всеки път, когато кажете, че искате, вие несъзнателно казвате „аз нямам“.

И колкото и да повтаряте „Искам, искам, искам …“, то вие реално казвате „Нямам, но искам; нямам, нямам, нямам… „. И така получавате повече нямане! Получавате от същата вибрация, която излъчвате! Такъв е Законът!

Живеейки с мисълта, че нямате, няма как да получите това, което искате. Не можете да го получите, защото в съзнанието си вие го нямате. Във Вселената няма липса. Вселената е пълна с изобилие! От вас зависи на каква честота ще се ‘закачите’ и какво преживяване ще привлечете в реалността си.

Решението: Представете си желаното нещо като вече случило се. Преместете образа от ‘бъдещето’ в ‘миналото’ – като парченца от пъзел. Почувствайте, че вече се е случило. Усетете енергията и се превърнете в енергията. Колкото повече живеете във вибрацията, че всичко което искате вече сте го получили, толкова по-бързо ще се придвижите към мястото, където желаното е вече проявено! Щом можете да си го представите, значи вече го имате!

Друго упражнение: Насочвайте мислите си повече към това, което имате, а не към това, което нямате. Колкото по-благодарни сте за нещо, толкова повече от същото ще получите!

Поиграйте с тази идея колкото е нужно докато обстоятелствата около вас започнат да отразяват новата ви вибрация!

Успех!

автор: Аделина Димитрова #А_Ди

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *